Menu

Elektronske Cigarete

Elektronske cigarete već duže vreme ne predstavljaju novitet na tržištu. Bilo da se ste okoreli pušač koji traži alternativu koju bi mogao da koristi i u prostorima gde je pušenje zabranjeno ili da ste u potrazi za možda najefikasnijim i najelegantnijim načinom da se oslobodite štetne navike, elektronska cigareta stoji visoko iznad svih drugih rešenja.

U DAK elektroniku se možemo pohvaliti i pomalo neslavnom činjenicom, da dobar deo našeg tima predstavlja "okorele" višegodišnje pušače. Upravo zahvaljujući njihovom iskustvu i oduševljenju elektronskim cigaretama, rešili smo da ih uvrstimo u našu standardnu ponudu. Mnogi korisnici e-cigareta, odustaju od upotrebe istih, upravo iz razloga koji se svi do jednog mogu sprečiti kvalitetnom kupovinom i savetima iskusnih korisnika,a to je i osnovna stvar koja nas jasno izdvaja od konkurnecije.

Osim dobrog izbora elektronskih cigareta, opreme i tečnosti. U DAK elektroniku ćete dobiti svaki potreban savet, kako da vaš elektronski kampanjon uvek besprekorno funkcioniše do te mere, da će vam upotreba klasičnih cigareta u relatvno kratkom roku postati odbojna. Kasnije, ukoliko to želite, jednostvnim postepenim smanjivanjem koncetracije nikotina u tečnostima, cigareta se možete osloboditi trajno i bezbolno.

Potkategorije

Kompleti

U našem prodajnom asortimanu imate više različitih vrsta kompleta elektronskih cigareta koje možete izabrati u zavisnosti od vaših potreba.

Pogledaj članke...

Rezervni delovi

U prodajnom asortimanu imamo rezervne delove za e-cigarete marke "E-feel"

Pogledaj članke...

Duvanske tečnosti

Prodajemo duvanske tečnosti marke "Dekang"

Pogledaj članke...