Menu

Proizvodnja

Naš stručni tim je tu da Vam u svakom trenutku izađe u susret i omogući najbolju uslugu i pouzdano rešenje.

Transformatori

Transformator je električni uređaj koji transformiše energiju iz jednog kola u drugo, posredstvom magnetne sprege, bez ikakvih pokretnih delova. Transformator se sastoji od dva (ili više) spregnuta namotaja ili jednog namotaja sa više izvoda, kao i magnetnog jezgra koje koncentriše magnetni fluks.

Read more...

Stabilizatori napona (Korektori)

Ukoliko u Vašem okruženju napon u mreži pada ispod 200 V možete imati ozbiljne probleme sa električnim uređajima u Vašem domaćinstvu koji neće raditi onako kako je projektovano, biće neekonomični ( trošiće više struje). Takođe postoji mogućnost pregorevanja uređaja i njihovog potpunog prestanka rada.

Read more...

Pretvarači za pumpe za centralno grejanje

Ovaj pretvarač je posebno dizajniran za nužno napajanje pumpi za centralno grejanje u slučaju nestanka električne energije iz mreže elektrodistribucije. Pretvarač se u slučaju nestanka električne energije napaja iz akumulatorske olovne baterije 12v.

Read more...

TA Tajmeri

TA tajmer je uređaj neophodan u domaćinstvu ako želite da uštedite na potrošnji struje pogotovo u zimskom periodu tokom grejne sezone kada TA peći troše najveći deo električne energije od ukupne mesečne potrošnje. Uređaj radi na principu vremenskog ograničavanja punjenja TA peći na noćni period (vreme jeftine struje).

Read more...