Menu

TA Tajmeri

TA tajmer je uređaj neophodan u domaćinstvu ako želite da uštedite na potrošnji struje pogotovo u zimskom periodu tokom grejne sezone kada TA peći troše najveći deo električne energije od ukupne mesečne potrošnje. Uređaj radi na principu vremenskog ograničavanja punjenja TA peći na noćni period (vreme jeftine struje).

 TA tajmer se lako montira mada je preporučljivo da instaliranje uređaja izvrši električar. Tada ona postaje sastavni deo vaše „nove“ štedljive peći. Pri kupovini TA tajmera dobijate uputstvo za upotrebu i šemu vezivanja na peć.

Tajmer ima mogućnost podešavanja osam programa za uključenje/isključenje punjenja peći. U svakom programu može da se odabere kojim danima će se taj program koristiti što znači da se na primer radnim danima može podesiti različit rad od neradnih dana. Takođe može da bude STALNO UKLJUČEN (ON), STALNO ISKLJUČEN (OFF) ili da radi po podešenim vremenima (AUTO).

TA tajmer možete koristiti i na bilo kojem potrošaču u domaćinstvu za koji smatrate da troši veću količinu struje. Npr. mašina za pranje i sušenje veša, mašina za pranje sudova. Samo je potrebno da pri poručivanju tajmera napomenete namenu.

Garancija na TA tajmer je 24 meseca.

Galerija slika

nazad na vrh